LEMVIG LASTBILVASK

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Lemvig. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du egen vognpark i Lemvig, hvori du har brug for en lastbilvask, tilbyder vi hos NoviClean en skræddersyet løsning til dig. Igennem flere år har vi hjulpet virksomheder med skræddersyet vaskeanlæg til deres store og tunge køretøjer. Med din egen skræddersyet lastbilvask i Lemvig, opnår du en effektiv og hurtig vask af dine lastbiler, og du sparer derfor mange tidskrævende ressourcer.

Vi kan garantere dig en ekstra høj kvalitet af din lastbilvask i Lemvig, eftersom vi er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg.

Når vi indleder et samarbejde med dig, begynder vi først med at kigge på dine behov og ønsker. På denne måde kan vi specialdesigne den helt rette lastbilvask til din virksomhed i Lemvig. Du bestemmer selv, hvor din nye lastbilvask skal opsættes og installeres, og du får dermed friheden til at selv beslutte, hvornår og hvor ofte, du ønsker at vaske alle dine lastbiler i Lemvig.

En grønnere lastbilvask i Lemvig

Med en lastbilvask i Lemvig fra NoviClean er du garanteret, at du får et vaskeanlæg, der er miljøvenlig. Vi har sammensat en helt unik blanding af pleje- og vaskekemi, hvilket alt sammen virker miljøvenligt med vores cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg.

Kraftfuld vask af lastbiler

Lastbilerne kører mange tusinder kilometer på diverse landeveje året rundt, og der ophober sig derfor masser af skidt på køretøjet, hvor det ikke altid kan være lige let at komme til med en manuel vask. Med din egen lastbilvask i Lemvig, får du et vaskeanlæg, der sørger for at komme ind selv de meste genstridige steder, hvortil lastbilen bliver vasket helt i bund. Vores kraftfulde højtryksdyser sørger for den kraftfulde vask uden at beskadige lastbilen. Vi kan derfor også garantere dig, at du får en lastbilvask i Lemvig, der sørger for at forlænge levetiden på dine lastbiler.

Service og vedligeholdelse i topklasse

Hos NoviClean står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, hvis der skulle opstå nogle tekniske problemer med lastbilvasken. Du kan derfor altid let komme i kontakt med vores dygtige teknikere, som sørger for at hjælpe med at få din lastbilvask i Lemvig hurtigt op og køre igen.

Vil du høre mere om en lastbilvask i Lemvig, står vi klar til at høre fra dig. Lad os snakke nærmere om en vaskehal eller vaskeanlæg, der giver dig den bedste lastbilvask til din virksomhed i Lemvig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk