Hjem » Lastbilvaskeanlæg » Lastbilvaskeanlæg

EFFEKTIV LASTVOGNSVASK

Vores lastvognsvask er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

EFFEKTIV RENGØRING OG LASTVOGNSVASK

Driver du virksomhed med lastvogne, der kører mange tusinde kilometer om året på diverse lande veje? I så fald, at du er den person, kender du stensikkert til al det hårde arbejde og hårde slid, der ligger i en lastvognsvask. Og lad os nu være ærlige, finder du overhovedet tid, overskud og ressourcer til at få gjort en ordentlig lastvognsvask, eller går det bare lidt stærkt, så chaufføren hurtigt kan køre videre?

Problemet med lastvogne er, at de trækker så meget snavs og skidt med sig, når de kører de mange tusinde kilometer på landevejene, og det sætter sig de mest genstridige steder, og det er her, der er brug for en effektiv lastvognsvask. Vi har dog ofte set, at det hænder fra virksomhedsejere, at det ikke just er lastvognsvasken, der bliver brugt de største ressourcer på, eftersom det er meget tidskrævende med en lastvognsvask.

Det ses ofte, at man tage den lette løsning ift. lastvognsvask, da det hele bare skal gå lidt hurtigt, så chaufføren er klar til at køre direkte afsted igen. Men en manuel lastvognsvask kan ofte ikke fjerne al den snavs og skidt, som lastvognen har opsamlet. Og ved det skidt ikke er fjernet, kan det ende med at gøre mere skade end gavn på selve lastvognen. Vi anbefaler derfor en effektiv og kraftig lastvognsvask, så man sikrer sig, at lastvognen er 100% rengjort.

Det er netop her, at vores ekspertviden kommer til gode. Vi hos NoviClean har valgt at specialisere os inden for vaskeanlæg til lastvogne, heri bl.a. lastvognsvask. Hvis du vælger et vaskeanlæg der kan give en grundig lastvognsvask, kan vi også garantere dig, at dine ressourcer i forretningen holdes nede. Ligeledes får du ikke blot friske og rene lastvogne men også tilfredse og glade chauffører.

Vores lastvognsvask er komplet med vores vaskeanlæg, som sørger for at give lastvognen en komplet, effektiv og hurtig rengøring af lastvognen. Vores lastvognsvask er naturligvis ikke ødelæggende for selve lastvognen, hvorfor I opnår den bedste løsning og det bedste resultat. Ligeledes kan vi også garantere dig, at du får en lastvognsvask, der er miljøvenlig.

Vi tager rigtig gerne en dialog med dig om dine og ønsker og behov, så vi kan skabe den bedste lastvognsvask løsning for dig og din virksomhed. På denne måde opnår I også altid en effektiv og hurtig lastvognsvask.

Opnå længere levetid på lastvognene

Hos NoviClean har vi igennem vores mange år leveret vaskeanlæg, som har kunne skabe den bedste lastvognsvask. Hertil har vi også kunne konkludere mange forskellige ting, hvilket har været med til at gøre vores lastvognsvaske endnu bedre. Men én ting er dog helt sikker. En effektiv og grund vask af lastvogne er med til at forøge levetiden på lastvognen.

Vi har igennem disse mange år også observeret hvor meget skidt og snavs en lastvogn kan trække til sig igennem et år med slud, dårligt vejr, regn, osv. Det er derfor slet ikke så underligt, at det kan blive meget nødvendigt med en lastvognsvask – oftere end man lige går og tror. Og idet, at det er så nødvendigt med en lastvognsvask der skal ske ofte, så er det tidskrævende. Det er derfor, at du får muligheden for en skræddersyet lastvognsvask. Vores vaskeanlæg til lastvogne designet lige efter dine behov.

Få et tilbud

Vasketunneller til lastvogne

Er du virksomhedsejeren, der har en vognpark, hvor I har helt igennem høje krav til ydeevnen på jeres lastvognsvask, er du garanteret den perfekte løsning med en vasketunnel til dine lastvogne. Vores lastvognsvask foregår via en vasketunnel, hvor en kombination af vaske- og plejekemi, dyser med høj volumen og lavt tryk samt højtryksdyser arbejder for at rengøre lastvognene. Dette sørger for en hurtig men effektiv og grundig rengøring og vask af lastvognen.

Hvad du enten er til, sørger vi naturligvis for at bygge en lastvognsvask via vores vasketunnel til din vognpark. Du kan fx vælge en vasketunnel til lastvogn, der er udstyret med børster, højtryksdyser, og kan også installeres sammen med et portalvaskeanlæg, der udfører en indledende undervogns- og forvask.

Læs om vores tunnelvask til lastvogne her

Portalvaskeanlæg til lastvogne

Har du specialkøretøjer og/eller køretøjer med et design, som kan gøre det ekstra vanskeligt at rengøre, er du helt sikkert typen, der skal gå efter et portalvaskeanlæg. Som vi har talt om tidligere, er en grundig lastvognsvask meget vigtig, da det hjælper på levetiden af køretøjet, men hvis dit køretøj har udfordrende rengøringsområder, kan dette være en svær omgang.

Et portalvaskeanlæg kan ganske enkelt installeres i vaskebåsen, hvor dyser, børster eller en kombination af begge udfører vaskearbejdet. Kan installeres sammen med en undervogns- og forvask. Med et portalvaskeanlæg er du garanteret en effektiv og gennemgående rengøring af lastvognen. Det er hvad, vi kalder en gennemgående lastvognsvask!

Læs om NoviCleans portalvaskeanlæg til lastvogne her

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Forkæl dine chauffører med et rent hjem

Idet man som lastbilchauffør kører mange tusinde kilometer rundt på diverse landeveje året rundt, bliver lastbilvasken automatisk også til chaufførens andet hjem. Og ligesom vi kender det hjemme fra vores egne fire vægge, vil vi naturligvis gerne have os et rent og præsentabelt hjem.

Med en lastvognsvask, vil lastbilen automatisk anses mere professionel, og dette vil skabe en højere arbejdsglæde for chaufføren ligeså, da det en god rengøring af lastvognen. Ligetil vil en lastvognsvask være med til at skabe et mere præsentabelt billede af virksomheden. Et vaskeanlæg til lastvogne er derfor utrolig vigtig ikke blot for virksomheden men også for chaufføren. Det bedste er at kunne få en glad medarbejder blot ved en lastbil rens.

Vi er eksperter i vask af lastvogne

Hos NoviClean er det ikke blot noget, vi siger, når vi er eksperter i vask af lastvogne. Vi kan nemlig også med stolthed fortælle, at vi er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg. Dette er også et pejlemærke for dig som kunde, at når du bestiller et vaskeanlæg til rengøring af lastvogne, får du et produkt i høj kvalitet.

Vi kan som autoriseret distributør garantere dig, at vi leverer dele og udstyr til vask af lastvogne i høj kvalitet. Det er også den sikkerhed, at vi ikke kun vil sikke for os selv eller overfor dig og din virksomhed – men også for køretøjerne. Vi kan derfor sikre os, at dine køretøjer ikke tager skade, når der udføres en vask af lastbiler på dem.

Har du fundet lysten til et vaskeanlæg eller en vaskehal, der kan give en ultimativ vask af lastvogne? I så fald, står vi altid klar til at høre fra dig. Tag kontakt til os her!

Kontakt os angående lastvognsvask