Hjem » Fuldautomatiske vaskehaller » Automatisk Vasker

AUTOMATISK VASKER

Vores automatiske vasker reducerer personaleomkostininger samt øger sikkerheden omkring vaskeanlægget.

OM VORES AUTOMATISK VASKER

Med almindelige vaskeanlæg kan det tage mere end 12 timer at vaske specialkøretøjer grundigt, hvilket er uacceptablelt for mange virksomheder. Hos NoviClean forstår vi behovet for at effektivisere vaskeprocessen, og det er derfor vores automatiske vasker kan vaske køretøjer på mindre end fem minutter.

Specialdesignet automatisk vasker

Ikke to virksomheder er ens, og det er to køretøjer heller ikke altid – og slet ikke behovet for vask af disse. Hos NoviClean tilbyder vi ikke nogle former for pakkeløsninger, når vi taler om en automatisk vasker. Vi har fuld forståelse for dig som kunde og dine ønsker samt behov, når jeres køretøjer skal vaskes. Vi har derfor valgt at specialdesigne vores automatiske vaskere, så du som kunde får netop den automatiske vasker, som du har behov for.

Vores mest populære vaskeanlæg er vores automatiske vasker, som også fungerer som en tunnelpark for køretøjerne. Vores automatisk vasker gør det nemmere at betjene idet chaufføren kører igennem den automatiske vasker, imens maskinen udfører vaskearbejdet. Den automatiske vasker sørger for at levere en hurtig og komplet rengøring af køretøjet.

En automatisk vasker der tager al skidt!

Diverse køretøjer trækkes igennem det mest genstridige jord, grus, mudder og skudt i løbet af årene, og det kræver derfor ekstra stort arbejde at vedligeholde køretøjerne, når de skal rengøres. Hos NoviClean har vi knækket koden til, hvordan vi bedst fjerner al ovenstående skidt på køretøjerne.

Vores automatiske vasker er bygget sådan op, at den påfører en høj volumen af vand ved lavt tryk. På denne måde sørger vores automaske vasker for køretøjerne bliver vasket sikkert uden at beskadige maskineriet eller udsætte dit personale for risiko af arbejdsskader.

Automatisk vasker bygget til dit behov

Vores automatisk vasker har mange forskellige muligheder, og det er helt op til dig som kunde, hvad du har brug for. Vi tager med glæde en dialog med dig omkring behovet for vask, hvilke køretøjer og andet. På denne måde kan vi opbygge den bedste automatiske vasker, så den passer til din virksomheds behov.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at tilpasse vaskeanlægget og vaskehallen til den enkelte kunde med f.eks.: undervognsvask, intensive sidevaskedyser, olieskimmere og specialdesignede kontrolpaneler. Vores automatiske vasker tilbydes integreret med InterCleans patenterede vandgenanvendingssystem.

Kontakt os angående automatisk vasker

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk