Hjem » Lastbilvaskeanlæg » Vaskehal til lastbil

VASKEHAL TIL LASTBIL

Vores fuldautomatiske vaskehaller klarer alt det tunge arbejde for jer, er ekstra nemme at vedligeholde og specialdesignede til at dække netop jeres behov og ønsker.

OM VORES VASKEHAL TIL LASTBILER

Hos NoviClean forstår vi os på vaskehaller og mere specifikt til vaskehaller til lastbiler. En lastbil kører igennem vind og vejr, og der går mange kilometer på de store dæk. Det er derfor ikke overraskende, at lastbilen tager diverse skidt og snavs med sig på de mange store veje igennem tiden.

En komplet og grundig rengøring kan tage mange ressourcer i en virksomhed, og det er derfor også her, at vi ofte ser, at der nedprioriteres. Men med en lastbil vaskehal, får du og din vognpark de bedste forudsætninger for en komplet rengøring af lastbilen.

Du slipper for at bruge mange ressourcer og kræfter på manuel rengøring af lastbilen med en lastbil vaskehal. Du er ligeledes garanteret en hurtig – men effektiv og grundig vask med vores vaskehal til lastbiler.

Vores vaskehaller til lastbiler er effektive, håndterer alle størrelser og derudover miljøvenlige, fordi vi kan koble vores vandgenanvendingssystemvaskehallen, og I får dermed genbrug af det vand, som allerede er brugt. Det kalder vi en grøn vaskehal til lastbiler, og du får altid en grundig lastbilvask.

AUTORISERET DISTRIBUTØR

NoviClean er fuldautoriseret distributør og installatør af InterClean Equipment vaskehaller.

Vores ekspertise har grundlag i mange års erfaring og design af nøglefærdige, fuldautomatiske vaskehaller til lastbiler.

Med en løsning fra NoviClean er du garanteret en hurtig og effektiv vask af dine erhvervskøretøjer.

Læs mere

FULDAUTOMATISK VASKEHAL

En af hovedårsagerne til vores succes bunder i en blanding af vores førende ekspertise på området samt et ønske om altid at levere den bedste service til vores kunder. Det vil blandt andet sige specialdesignede vaskehaller, der dækker netop jeres behov.

Det er sjældent, at to af vores kunder har brug for den samme løsning, hvilket også er grunden til, at, når vi opstarter et samarbejde med en ny kunde, sørger vi altid for at sætte jeres ønsker og behov forrest, før vi begynder at installere jeres vaskehal.

På den måde kan vi bedre sørge for, vores kunder ikke alene får bedre udbytte af deres vaskehal — det betyder også, der er mindre service efterfølgende.

Læs mere

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

DEN NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder ikke bare færdigpakkede fuldautomatiske vaskehaller til lastbiler. Vores vaskesystemer kommer derfor selvfølgelig også med den nyeste teknologi, som rengøringsvidenskaben har at byde på.

Det gælder alt fra mere simple, manuelle installationer til vask af for eksempel mindre flåder lastbiler til store vaskehaller med næsten uendelig kapacitet.

Der er mange muligheder, og derfor også en række til- og fravalg, når det gælder features og andre funktioner. Derfor sørger vi også for, at jeres vaskehal tilbyder lige netop de funktioner, I efterspørger — hverken mere eller mindre.

FULL-SERVICE & MILJØVENLIG

Vi sørger for opførelse, service og rådgivning af din vaskehal. Det inkluderer alle tekniske installationer såvel som jordarbejde, tilslutning af kloak, porte, m.m.

Det er dog naturligvis også muligt at vælge visse af disse områder fra, hvis I selv ønsker at stå for dem. Det er del af vores målsætning om at yde en så skræddersyet service som muligt. Med det følger også muligheden for tilbygning af alt fra kontor til badeværelse og kunderum.

Derudover følger selvfølgelig andre praktiske overvejelser, såsom lokation, plads og ikke mindst økonomi.

Med en vaskehal fra NoviClean sikrer du dig ikke blot en mere effektiv og gnidningsløs vask af køretøjer — der er også mulighed for økonomiske besparelser på en lang række områder, administrative såvel som praktisk og timemæssige.

RENTABEL & TIDSBESPARENDE

Vores vaskehaller til lastbiler er alle designet med omtanke for fremtiden.

Flere af vores kunder arbejder indenfor brancher, hvor effektivitet og rentable løsninger er i høj kurs. Derfor fokuserer vi altid på at have fingeren på pulsen og følger den videnskabelige udvikling tæt.

Det er med til at sørge for, vi altid kan tilbyde dig de bedste, mest omkostningsbesparende løsninger.

Vores innovative vandgenbrugsanlæg er et fint eksempel herpå. Det er på en og samme tid vandbesparende og, i modsætning til mange andre anlæg, fuldstændig vedligeholdelsesfrit, da det på egen hånd både filtrerer og genbruger vand.

Lastbil vaskehal giver tilfredse chauffører

En lastbilchauffør bruger det meste af sin uge i en lastbil, og den kan derfor hurtig anses som værende chaufførens andet hjem. Som vi kender det fra vores egne hjem med fire vægge, vil vi gerne have, at det står flot og rent.

Du kan derfor med en lastbil vaskehal fra NoviClean være med til at forkæle dine chauffører og give dem følelsen af et mere rent hjem. Dette vil med garanti også smitte af på arbejdsglæden, da chaufføren vil være mere tilfreds med at køre i lastbilen, nu hvor den har været igennem en lastbil vaskehal.

Miljøvenlig vaskehal til lastbiler

Hos NoviClean går vi op i miljøet, og vi har derfor også skabt en mere grøn og miljøvenlig løsning til vores lastbil vaskehal. Vælger du en vaskehal til lastbiler fra os, får du en unik mulighed for opkobling af vores vandgenbrugsanlæg, der har en unik blanding af vaske- og plejekemi.

Med en lastbil vaskehal fra NoviClean er du dermed automatisk med til at tænke mere grønt ind i hverdagen og skåne miljøet.

Specialister i vaskehal til lastbiler

Hos NoviClean er vi ikke bange for at prale lidt, hvorfor vi også kan kalde os selv for specialister inden for vaskehal til lastbiler. Vi har igennem mange år udført seriøst arbejde for mange vognparker, og vi står altid klar til at hjælpe dig med en lastbil vaskehal.

Vi kan med stolthed i stemmen også fortælle, at vi er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg. Dette er også et pejlemærke for dig som kunde, at når du bestiller en vaskehal til lastbiler til, får du et produkt i høj kvalitet.

Du er dermed også garanteret, at vi leverer dele og udstyr til din lastbil vaskehal i høj kvalitet. Det er ikke blot en sikkerhed for os men også en sikkerhed for dig som kunde. Vi kan derfor også sikrer dig, at benytter du dig af vores vaskehal til lastbiler, skader de på ingen måder køretøjet, og dine køretøjer vil holde i mange flere år.

Kontakt os angående lastbil vaskehal